MARI BERKONGSI CERITER..

Sunday, May 12, 2013

uk/paris part3

Erm...lame kan nak smbung cerit3r..just make it short, paris sebuah kota cinta yg gah dikatakan oleh semua org...tempat org bercinta..kitaorg dtg pon pd valentine'sday..bukan nak smbut cume terkena pd tarikh tu n suasana kat sana penuhla dgn bunga ngn org bercinta..aku ngn en suami just continue our journey..for me...biase je...hihihi ntahla maybe sbb kitaorg berdua ni xromantik sgt mcm org lain...(tp merase gakla 'org tu'say ILU..romantik le plak- poyo je kitaorg ni yg lebihnye..hihihihi) kitaorg cume suke tgok tmpt org ngn people nye je..bersyukur sbb pernah smpi ke paris..tgok eiffel tower yg popular tu...for us, tmpt ni lebih kepada indah khabar dr rupe..byk tmpt yg cntik dn patut dilawati cume kdg2 rase xselamat wpon jln berdua...rase takut bile nk jln2..org nye lebih kasar kot dr org eropah kat uk..ktorg mmg xnak lama2 kt cni, cukup le satu mlm pastu xsabar sgt nk smbung journey ke kota london...bile sampai kat kota london, ade satu rasa yg lega sgt..ntahla..hehehe perasaan je kot..nak dtg paris lg? Klu byar sendiri xla kot. Cume satu la yg aku paling teruja, tgok parking kereta diaorg bleh charging kete..terkujat la sekejap.so rasenye smpi sini dulu..bile2 plak nnti smbung lg..insyaAllah

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete